PORTUGAL                     MADEIRA                     AZORERNE                     GRÆKENLAND

MADEIRA:

Regionen Madeira er egentlig en øgruppe bestående af 8 øer, hvoraf de to er beboede, nemlig Madeira og Porto Santo.
Madeira er kendt for sit milde klima og en underskøn flora, der året rundt farver det varierende landskab. Bougainviliaer, mimoser, liljer, hortensiaer, orkideer og mange andre blomster veksler med afgrøder som vin, bananer, appelsiner, mango, mv.

Sydkysten har det bedste klima og det største antal solskinstimer på øen. Her ligger hovedstaden Funchal som med sine charmerende små gader, havnepromena- den, restauranter og små listige steder er et godt udgangspunkt for at udforske resten af øen. Der hviler en stemning af engelsk kolonitid blandet med portugisisk renæssance og farverigdom over byen. Ønsker du ikke at bo i en storby, er der mange mindre hyggelige steder rundt på øen. 
 

BybldFNC1.jpg
PicodAreiro.jpg

Begiver man sig ind over øen gennem grønne dale og over flotte bjerge, ændrer klima og naturen sig. Midt på øen kan man føle sig hensat til alperne, og mødet med nordkysten er ikke mindre over- raskende. Stejle bjerge rejser sig lodret op af havet.
Der er bygget mange nye veje, men vil du have de flotte udsigter skal du vælge de gamle veje - det går ikke så hurtigt, til gengæld er der imponerende udsigter ad libitum.

Madeira byder ikke på mange strande, hvorimod naboøen Porto Santo har kilometer lange strande, her kan man få alle de dukkerter i Atlanterhavet som man til tider kan savne på hovedøen. Stemningen og livet er mere roligt end på Madeira, og hovedbyen Vila Baleira har sin egen stemning med de små gader og ældre huse. Man kan både flyve og sejle fra Madeira til Porto Santo.

 

KystArcodSJorge.jpg

Husk at vores rejser til Madeira kan kombineres med selve Portugal og Azorerne. Kontakt os for rejseforlag og priser.

Bemærk:

- at Svante Rejser ikke modtager betalings- eller kreditkort.

AZORERNE:

Rundrejse på egen hånd - São Miguel & Terceira. Incl. fly, ophold og indenrigs- billetter: 12 nætter fra 8.840 kr pr. pers. v. 2 pers. Læs mere HER.

AZORERNE:

Rundrejse på egen hånd - São Miguel, São Jorge, Pico og Faial. Incl. fly, ophold og indenrigsbillet. 16 nætter fra 10.100 kr pr. pers v. 2 pers. Læs mere HER.

 

MADEIRA KOMBI

3 nætter i Funchal + 4 nætter ude på øen, incl. billeje.
Fra 6.100 kr pr. pers.
Læs mere HER.

SVANTE REJSER
Tlf.: 3315 2525
Mandag kl. 10:00 -14:00
Onsdag kl. 13:00 - 17:00
Epost: info@svante.dk

1987 - 2017
  30 år med individuelle kvalitetsrejser

PORTUGAL - MADEIRA
AZORERNE- GRÆKENLAND

BANK MV.:
Andelskassen Oikos
Reg.nr.: 8418 Kontonr.: 892 000 1638
Rejsegarantifond nr. 2172
CVR 3247 8921