PORTUGAL                     MADEIRA                     AZORERNE                     GRÆKENLAND

GRÆKENLAND:

Det "ukendte" Grækenland - prøv noget nyt!
Mange danskere har besøgt de dejlige græske øer. Hos Svante Rejser har du muligheden for at opleve et helt anderledes Grækenland.
Vi har sammen med vores partner - Almos Travel - sammensat en række "Fly & Drive" ture til Peloponnes samt den spændende halvø Pelion.

Bilen står klar i Athens lufthavn og hotellerne er booket hjemmefra - så du kan koncentrere dig om de oplevelser, som den daglige færd byder på. Lige fra de smukke landskaber, de hyggelige små græske landsbyer til de mange kultur-historiske minder.
De daglige køreafstande mellem hotellerne er ikke store, så der er god tid til seværdighederne, en kop kaffe på den lokale taverna mv.

 

Aeginafiskerbaade.jpg
KortinthKanalen3.jpg

På Peloponnes byder vi på 3 forskellige ture  - hhv. 8 nætter/9 dage, 13 nætter/14 dage og 14 nætter/15 dage. I tur 3 der tillige nogle nætter i Athen.
Peloponnes byder på et imponerende og meget varieret landskab, lige fra sneklædte bjergtoppe og frodige dale til stenlandskaber. Rundt langs kysten findes mange dejlige strande. Her finder du også kulturminder ad libitum - fra Epidarus teatret til Olympia, hvor de gamle græker afholdt deres olympiader.

Turene kan natuligvis ændres efter dine egne ønsker, da de er tilrettelagt for inviduelle rejsende. Ophold kan forlænges de enkelte steder, overnatninger i Athen kan tilføjes mv. Bemærk at flybillet ikke indgår i prisen. Har du ikke selv købt en flybillet, er vi gerne behjælpelige med at finde den forbindelse og pris, som er mest fordelagtig på de ønskede rejsedatoer. 

LandskPeloponnes.jpg

Svante Rejser har tidligere arrangeret rejser til Grækenland, bl.a. til Kykladerne og Kreta. Vi har nu genoptaget destinationen, men valgt anderledes og mere spændende rejser. Vi har selv kørt rundt på Peloponnes - så vi ved rent faktisk hvad vi snakker om!

Flere af vores kunder har kombineret turen med efterfølgende bade- og daseferie. Fortrinvis på nogle af de øer, som kan nås med båd fra Athen.
Kontakt os for rejseforslag og priser.

Bemærk:

- at Svante Rejser ikke modtager betalings- eller kreditkort.

AZORERNE:

Rundrejse på egen hånd - São Miguel & Terceira. Incl. fly, ophold og indenrigs- billetter: 12 nætter fra 8.840 kr pr. pers. v. 2 pers. Læs mere HER.

AZORERNE:

Rundrejse på egen hånd - São Miguel, São Jorge, Pico og Faial. Incl. fly, ophold og indenrigsbillet. 16 nætter fra 10.100 kr pr. pers v. 2 pers. Læs mere HER.

 

MADEIRA KOMBI

3 nætter i Funchal + 4 nætter ude på øen, incl. billeje.
Fra 6.100 kr pr. pers.
Læs mere HER.

SVANTE REJSER
Tlf.: 3315 2525
Mandag kl. 10:00 -14:00
Onsdag kl. 13:00 - 17:00
Epost: info@svante.dk

1987 - 2017
  30 år med individuelle kvalitetsrejser

PORTUGAL - MADEIRA
AZORERNE- GRÆKENLAND

BANK MV.:
Andelskassen Oikos
Reg.nr.: 8418 Kontonr.: 892 000 1638
Rejsegarantifond nr. 2172
CVR 3247 8921