PORTUGAL                     MADEIRA                     AZORERNE                     GRÆKENLAND                     KAP VERDE

AZORERNE:

Øgruppen midt i Altanterhavet betegnes af mange - ikke uden grund - som resterne af det sagnomspundne Atlantis. Vi er ganske enige!

De imponerende blå, hvide og røde hortensiahegn, der omkranser marker og veje er sammen med et utal af forskellige blomster og mange forskellige afgrøder et overvældende syn for den rejsen- de. De udslukte og tilvoksede vulkaner er med deres søer og kæmpemæssige kratere helt specielle naturoplevelser – giv dig tid til at sidde på toppen af et vulkankrater og nyd naturen og stilheden som kun "forstyrres" af fuglenes liflige kvidren.

 

PicoPrainha.jpg
KystpartiVelas.jpg

Øernes vulkanske oprindelse kombineret med deres placering midt i Golfstrømmen, gør at der er grønt og frodigt hele året rundt. Et ophold på disse øer giver dig naturoplevelser, som du ikke fin- der mange andre steder i verden. Samtidig går livet sin rolige men effektive gang på øerne. Vores stress og jag er endnu ikke nået ud i Atlanten – så du er grøn i øjnene og langt ned sjælen, af- slappet og fyldt med ny energi når du vender tilbage til dagligdagen!

Den bedste periode at besøge øerne er fra slutningen af marts til slutningen af oktober. Vinter- månederne - specielt januar og februar - er præget af udstadigt vejr. Men takket været øernes placering midt i Golfstrømmen er der lunt hele året rundt. Hos Svante Rejser kan du købe pak- kerejser til São Miugel, rundrejser på egen hånd eller med guide, vandre- og cykelferie.

 

Pico4.jpg

Svante Rejser er eneste bureau i Danmark som siden 1990 har solgt individuelle kvalitetsrejser til Azorerne. Vi har været på alle øerne - så vi ved rent faktisk hvad vi snakker om!

En rejse til Azorerne kan kombineres med Madeira og Portugal.
Kontakt os for rejseforslag og priser.

Bemærk:

- at Svante Rejser ikke modtager betalings- eller kreditkort.

PORTUGAL:

Fly & Drive fra Porto til Lissabon, incl. fly, billeje og ophold:
14 nætter fra 7.630 kr pr. pers. v. 2 pers.
Læs mere HER.

AZORERNE:

São Miguel kombi, incl. fly, billeje og ophold:
10 nætter fra 7.400 kr pr. pers. v. 2 pers.
Læs mere HER.

AZORERNE:

Rundrejse på egen hånd - São Miguel & Terceira. Incl. fly, ophold og indenrigsbilletter:
12 nætter fra 8.000 kr pr. pers. v. 2 pers.
Læs mere HER.

MADEIRA KOMBI

3 nætter i Funchal + 4 nætter ude på øen, incl. billeje.
Fra 5.730 kr pr. pers.
Læs mere HER.

SAO TOMÉ & PRINCIPÉ

Som eneste rejsebureau i DK udbyder Svante Rejser individuelle rejser til disse to små øer i Guinea Golfen, beliggende på Ækvator vest for Afrika. 2 ugers rejse fra 23.700 kr pr. pers. Kontakt os for rejseforslag.

SVANTE REJSER
Farum
Tlf.: 3315 2525
Tirsdage & onsdage kl. 12-16
Epost: info@svante.dk

1987 - 2017
  30 år med individuelle kvalitetsrejser

PORTUGAL - MADEIRA
AZORERNE- GRÆKENLAND
CABO VERDE - SÃO TOMÉ

BANK MV.:
Andelskassen Oikos
Reg.nr.: 8418 Kontonr.: 892 000 1638
Rejsegarantifond nr. 2172
CVR 3247 8921