PORTUGAL                     MADEIRA                     AZORERNE                     GRÆKENLAND

AZORERNE:

Øgruppen midt i Altanterhavet betegnes af mange - ikke uden grund - som resterne af det sagnomspundne Atlantis. Vi er ganske enige!

De imponerende blå, hvide og røde hortensiahegn, der omkranser marker og veje er sammen med et utal af forskellige blomster og mange forskellige afgrøder et overvældende syn for den rejsen- de. De udslukte og tilvoksede vulkaner er med deres søer og kæmpemæssige kratere helt specielle naturoplevelser – giv dig tid til at sidde på toppen af et vulkankrater og nyd naturen og stilheden som kun "forstyrres" af fuglenes liflige kvidren.

 

PicoPrainha.jpg
KystpartiVelas.jpg

Øernes vulkanske oprindelse kombineret med deres placering midt i Golfstrømmen, gør at der er grønt og frodigt hele året rundt. Et ophold på disse øer giver dig naturoplevelser, som du ikke fin- der mange andre steder i verden. Samtidig går livet sin rolige men effektive gang på øerne. Vores stress og jag er endnu ikke nået ud i Atlanten – så du er grøn i øjnene og langt ned sjælen, af- slappet og fyldt med ny energi når du vender tilbage til dagligdagen!

Den bedste periode at besøge øerne er fra slutningen af marts til slutningen af oktober. Vinter- månederne - specielt januar og februar - er præget af udstadigt vejr. Men takket været øernes placering midt i Golfstrømmen er der lunt hele året rundt. Hos Svante Rejser kan du købe pak- kerejser til São Miugel, rundrejser på egen hånd eller med guide, vandre- og cykelferie.

 

Pico4.jpg

Svante Rejser er eneste bureau i Danmark som siden 1990 har solgt individuelle kvalitetsrejser til Azorerne. Vi har været på alle øerne - så vi ved rent faktisk hvad vi snakker om!

En rejse til Azorerne kan kombineres med Madeira og Portugal.
Kontakt os for rejseforslag og priser.

Bemærk:

- at Svante Rejser ikke modtager betalings- eller kreditkort.

AZORERNE:

Rundrejse på egen hånd - São Miguel & Terceira. Incl. fly, ophold og indenrigs- billetter: 12 nætter fra 8.840 kr pr. pers. v. 2 pers. Læs mere HER.

AZORERNE:

Rundrejse på egen hånd - São Miguel, São Jorge, Pico og Faial. Incl. fly, ophold og indenrigsbillet. 16 nætter fra 10.100 kr pr. pers v. 2 pers. Læs mere HER.

 

MADEIRA KOMBI

3 nætter i Funchal + 4 nætter ude på øen, incl. billeje.
Fra 6.100 kr pr. pers.
Læs mere HER.

SVANTE REJSER
Tlf.: 3315 2525
Mandag kl. 10:00 -14:00
Onsdag kl. 13:00 - 17:00
Epost: info@svante.dk

1987 - 2017
  30 år med individuelle kvalitetsrejser

PORTUGAL - MADEIRA
AZORERNE- GRÆKENLAND

BANK MV.:
Andelskassen Oikos
Reg.nr.: 8418 Kontonr.: 892 000 1638
Rejsegarantifond nr. 2172
CVR 3247 8921